Wijn van - €7,99


Duo de Garrigue Rosé 2014
Duo de Garrigue Rosé 2014 van Domaine De L'Aure. 35% Syrah, 65% Grenache De kleur is een mooi, lichtroze herinnerend aan een wilde roos. In de neus ervaart men met plezier het vers fruit en zoete specerijen. In de ... (meer lezen)
6,70 € 2
Domain Astruc : d'A Pastel de Rosé
100% Syrah. Domaine Astruc uit Z.Frankrijk heeft een goede reputatie opgebouwd dank zij het unieke terroir. Deze fruitige vriendelijke Pastel de Rosé wijn is bleek-roze van kleur. In de neus een aroma van kersen, frambozen, aardbei ... (meer lezen)
6,70 € 2
Domaine Astruc Sauvignon Blanc
100% Sauvignon Blanc Een fruitige witte wijn met een goede zuurtegraad en een evenwicht dat het gevoel van rijkdom, frisheid en een  goede afdronk geeft. Serveren op 10-12 °C bij zeevruchten, gegrilde vis, koude s ... (meer lezen)
6,95 € 2
Domaine Astruc Chardonnay
100% Chardonnay, Mooie goudgele kleur met groene reflecties, intense fruitige neus waarin je droog fruit, alsmede noten proeft met een toets van brioche. Complexe wijn met een mooie aromatische afdronk. Ideaal bij 10 ° C, en wor ... (meer lezen)
6,95 € 2
Domaine Astruc : d'A Cabernet Sauvignon
100% Cavernet Sauvignon. Diep paars met een robijnkleurige gloed. Complexe geur van rood en zwart bessenfruit. Hints van specerijen en tabak. Vol van smaak, zachte tannines, rijpe fruitsmaken. Goede zuren. Bij Hollandse kaze ... (meer lezen)
6,95 € 2
Domain Astruc Merlot
100 % Merlot Diepe violet kleur met robijn tinten. Complex geur van mokka, pruim, fruit zwarte truffels. In de mond is deze Merlot rijk en zacht met voldoende tannines. Goede langen afdronk Serveren bij 17 ° C met een filet van rundvlees, kalfsvl ... (meer lezen)
6,95 € 2
Araucano Reserva Sauvignon Blanc
Deze Chileense Sauvignon heeft een levendige intense kleur met een licht groene schijn. In de neus ervaar je prikkels van asperges met tropische vruchten zoals passievrucht of papaya. Beiden in balans en in harmonie. In de mond i ... (meer lezen)
10,25 € 7,00 € 2
Don Cristóbal 1492 Torrontés, Mendoza
Een overheerlijke en karaktervolle neus, bloemen aroma's en kruiden in hetzelfde glas. De kleur is helder, in de mond fris en aromatische maar goed uitgebalanceerd met een mooie afdronk. Zeker een AANRADER om te ontdekken, voor diegene die d ... (meer lezen)
8,90 € 2